Traseu aventură

Aventură

Șapte trasee de tip aventură de diferite dificultăți, pentru copii și adulți. Traseu tiroliane inclus. Traseele au toate elementele de siguranță și sunt accesibile atât pentru cei experimentați cât și pentru începători. Dificultatea acestora este progresivă, iar siguranța ta este pe primul plan.

Vezi prețurile

Panouri escaladă

Escaladă

Panou de escaladă cu multiple opțiuni de cățărare. Pentru cei mai experimentați sau pur și simplu pentru curajoși, punem la dispoziție panoul de cățărare/alpinism. Panoul este de dificultate medie și îndeplinește toate normele de siguranță. Panoul dispune de doua fețe și opt linii de escaladă.

Vezi prețurile

Tiroliană

Tiroliane

◉ O atracție și în același timp o provocare pentru toți curajoșii, o constituie traseul compus exclusiv din coborâri în tiroliană, cu o lungime totală de 500 m. Acest traseu poate fi parcurs de orice aventurier, indiferent de greutate sau vârstă. Nu-ți face griji, siguranța ta este pe primul loc.

Vezi prețurile

 
Tir cu arcul

Tir cu arcul

◉ Una dintre activitățile de relaxare din parcul nostru, este cea de tragere cu arcul. Îți punem la dispoziție toate instrumentele necesare, arc, săgeți, instructor și supraveghetor, țintele și timpul de calitate. De restul, trebuie să te ocupi tu. Țintește. Atenție. Punct ochit, punct lovit!

Vezi prețurile

Airsoft

Tir cu arma

Tir cu arma cu lunetă, tir cu pistolul, airsoft. Pentru experții aventurilor, punem la bătaie și un plus de adrenalină, prin activitățile de tir cu arma. Acesta activitate este atent supravegheată, dar nu periculoasă. Pentru îndrăgostiții de tir este un plus care, sperăm noi, va face diferența.

Vezi prețurile

Paintball

Paintball

◉ Pentru amatorii de distracție și adrenalină, dar și pentru amatorii de jocuri în grup. Vă așteptăm cu jocuri tactice de tip paintball din care reamintim: SWAT vs. Tero, Împușcă-l pe căpitan, Capturarea steagului, Pune steagul, Salvarea ostaticilor, Vânează iepuri, Protejează obiectivul, Death Match. Și altele.

Vezi prețurile

 
Minigolf

Minigolf

◉ Oferim clienților noștri dornici de relaxare, o partidă de mini-golf. Pentru cei dintre voi care urmăriți doar un timp de calitate, petrecut în aer liber și momente care să nu solicite corpul prea mult, aducem în atenția voastră, mini-golful. Relaxați-vă și îmbunătățiti-vă perfomanțele la golf!

Vezi prețurile

Teambuilding

Teambuilding

◉ Cauți un TEAM EVENT de neuitat, pentru angajati sau colegii tăi? Pregătim pentru voi jocuri și activități de teambuilding, începând cu activități soft până la cele mai complexe treasure hunt! De asemenea, te putem ajuta și cu un eveniment de drumeție, plimbări prin natură și altele.

Vezi prețurile

Instructori ski

Altele

◉ În perioada de iarnă, odată cu apariția zăpezii, în parcul de aventuri din Drăguș aveți ocazia să faceți parte dintre cursanții pentru Ski și Snowboarding. Cursurile se adresează tuturor categoriilor de vârstă și experiență. Instructorii sunt autorizați pentru predarea de lecții de ski.

Vezi prețurile