Cine suntem?!

◉ Puși mai mereu pe joacă, distracție și bună dispoziție, vă așteptăm în parcul de aventuri de la Drăguș, ca să ne distrăm împreună și să lăsăm în urmă grijile cotidiene. Natură, distracție și relaxare!

◉ Echipa noastră își motivează activitatea prin ambiție, grija față de clienții noștri și oferta de momente unice și pline de distracție, pentru toată lumea.

◉ Pregătiți și profesioniști, oamenii care fac parte din familia parcului de aventuri din Drăguș, sunt la dispoziția ta în orice aspect care privește activitatea parcului dar și referitor la siguranță.

◉ Hai la parcul de aventuri de la Drăguș. Îți oferim și activități suplimentare, de relaxare, destresare, distracție și aventură. În natură!

Parcul de aventuri din Drăguș
 

O echipă pregătită!

◉ Suntem foarte bine organizați. Toată activitatea se desfășoară în deplină siguranță.

◉ Echipa noastră este formată din instructori special antrenați pentru activitățile pe care le desfășurăm în parcul de aventuri.

◉ Oferim siguranță și încredere, pentru toți clienții noștri, indiferent de vârstă. Oricine poate sa fie aventurier alături de noi!

◉ Dispunem și de o doză inepuizabilă de veselie. Fără nici o grijă, scopul nostru principal este sa ne distrăm. Împreună cu tine.

◉ Suntem pregătiți să mulțumim chiar și cele mai exigente gusturi. Cu amabilitate și profesionalism.

Parcul de aventuri din Drăguș